esmaspäev, 12. veebruar 2018

Stuudio Sirenduses on nüüd õieterapeudi vastuvõtud!

Suvise õieilu lummav energia
Mis on Bachi õieteraapia? 

Umbes 80 aastat tagasi avastas Dr. Edward Bach, et taimede õites olev energia mõjub meie emotsioonidele ja tunnetele harmoniseerivalt ja tasakaalustavalt. Ta uuris sadu taimi ja tegi tuhandeid katseid, ning oma ajast ees olles, töötas välja 38 erinevat õietilka mida saame kasutada oma emotsioonide ja tunnete tasakaalu viimiseks. Teisisõnu, Bachi õieteraapilistesse tilkadesse on kogutud taimede energeetiline vägi. Kõige tugevam energia asub taime õies ja just sealt läheb otsetee meie hinge salasoppidesse. Õites on uskumatu nähtamatu jõud toetada meie südamehäält.

Millistele teemadele on võimalik saada lahendusi?

Õieteraapia tegeleb emotsioonide ja tunnetega. Abi ja lahendust võib saada näiteks viha, närvilisuse, erinevate hirmude, lootusetuse, süütunde, enesehaletsuse, apaatia, üleväsimuse ja paljude muude teemade korral. Samuti näiteks siis kui otsid olukorrale lahendust kuid ei tea millist suunda valida, oled segaduses otsustamisega või mures lähedaste pärast, kui segavad minevikutraumad ei lase eluga edasi minna, kui tunned end üksikuna või vajad selgemaid piire ja "ei" ütlemist, jpm.
On üldteada, et meie negatiivsed emotsioonid ja tunded võivad mõjutada keha ning viia haiguslike sümptomite ja seisunditeni. Tegelemine emotsionaalse tasandiga juba ennetavalt, hoiab ka haigused meist eemal. Mõnikord löövad emotsioonilained üle pea kokku, sel juhul on kindlasti hea valik vaadata enda sisse, leida enesearengulisi lahendusi ja kasutada toetuseks õieteraapiat.
Õietilgad sobivad toetama enesearengut, samuti kõiki teraapiaid, neid võib tarvitada koos kõikide ravimitega. Õietilgad ei ole ravimid, neil ei ole kõrvaltoimeid. Seetõttu sobivad õietilgad väga hästi ka lastele ja eakatele. NB! Bachi õietilkadel ei ole lillelõhna ega taimele omast maitset!

Kuidas toimub õieteraapia seanss?

Jutustad õieterapeudile oma loo ja koos terapeudiga valid endale just praegusele hetkele sobivad õietilgad. Saad kaasa 30ml pipetiga pudelikese õietilkade lahusega. Neid tilkasid pead võtma 4 korda päevas, 4 tilka korraga, kolme nädala jooksul. Kolme nädalaga toimub emotsioonide tasakaalustamine ja harmoniseerimine, muutus emotsioonides. Muutuse skaala, ehk ulatus, on igaühel erinev, ainult temale omane. Kolme nädala pärast terapeudiga kohtudes saate üle vaadata toimunud muutused ja valida uued õietilgad vastavalt uutele emotsioonidele mis võibolla on pinnale tõusnud. Ülekantud tähenduses, me "koorime emotsioone kiht kihilt, nagu sibulat" ja harmoniseerime uue esilekerkinud kihi õietilkade energiaga. See kõik toetab sisemist muutumist ning rahu, rõõmu ja sisemise tasakaalu leidmist.
Õietilkasid võib võtta ükskõik millise joogi või vee sees (sh ka kohv või tee) või tilgutada otse keele alla.
Müügil on ka valmis õieveed aurasse pihustamiseks. Võimalik saata postiga. Loe lähemalt siit
Õieteraapia seanss kestab 1 tund, hind 30eur.

Sirendust ja sillerdust igasse päeva!
Õieterapeut Ene Hindpere
sirendus@gmail.com   555 45 231
Stuudio Sirendus Telliskivi 57 Tallinn
Facebook: Stuudio Sirendus
www.sirendus.blogspot.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar