esmaspäev, 12. veebruar 2018

Stuudios on saadaval õieteraapilised auraveed!

Õieteraapilised auraveed

Bachi õieteraapilistesse tilkadesse on kogutud taimede energeetiline vägi.
Kõige tugevam energia asub taime õies ja just sealt läheb otsetee meie hinge salasoppidesse. Õites on uskumatu nähtamatu jõud puhastada ja toetada meie südamehäält. Me kõik oleme tundnud mida teeb meiega looduses kasvavate lillede hingemattev lummus ja sõnuseletamatu tugevus ja ilu.

Õite jõud koos eeterliku õli toetava aroomiga on saadaval pihustiga 100 ml klaaspudelis. Kui tunned, et päev on olnud pingeline, väsitav, on vaja ennast kehtestada, rahulikuks sundida või leida jõud jälle edasi toimetamiseks, siis võib pudelikeses olev õievesi sind aidata. Raputa pudelit ja pihusta paar doosi oma pea kohale, aurasse... sule hetkeks silmad, hinga sügavalt ning tunneta muutust. Kanna pudelit kotis või poeta töö juures sahtlisse. Õievesi sobib ka lastele.
Võimalus saata ka postiga, lisandub postikulu. Pudeli värv varieerub (roheline, sinine, pruun).

Olen rahulik ja magan hästi

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi koos Lavendli eeterliku õli aroomiga aitab sul lõdvestuda, rahuneda ja magada paremini. Loksuta, pihusta paar doosi aurasse.
Koostis: Bachi õietilgad (Agrimony, Holly, Cherry Plum, Elm, Impatiens, Vervain, White Chesnut), Lavendli eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Ma armastan ennast

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi ja Jasmine eeterliku õli aroom aitab su keha ümbritseva välja kaudu leppida iseendaga ja oma väikeste puudustega, annab sulle enesekindluse. Sobib hästi ka teismelistele ;) Loksuta, pihusta paar doosi aurasse.
Koostis: Bachi õietilgad (Crab Apple, Larch), Jasmine eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Tujutõstev peosegu

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi koos Sidruni eeterliku õli aroomiga aitab seltskonnal head tuju hoida peo lõpuni. Soodustad seltskonna sulandumist, mõnusalt vaba olekut, nalja, naeru ja lobisemist kui pihustad pudelist tuppa paar doosi vahetult enne külaliste tulekut või ka nende kohaloleku ajal. Muide, sobib hästi ka närvilisel ja kriitilisel koosolekul ;)Loksuta ja pihusta tuppa paar doosi.
Koostis: Bachi õietilgad (Holly, Willow, Beech, Mustard, Water Violet), Sidrun eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Energeetiline puhastus ja kaitse

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi ja Sidruni eeterliku õli aroom aitab su keha ümbritsevast väljast puhastada kõik Sulle mittevajaliku ning luua värske energeetlise kaitse. Väljud ebameeldivast või pingelisest olukorrast värskena. Loksuta, pihusta paar doosi aurasse!
Koostis: Bachi õietilgad (Crab Apple, Holly, Pine, Walnut), Sidruni eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Energeetiline maandus ja kindlus

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi ja Rosewoodi eeterliku õli aroom aitab su keha ümbritsevat energiavälja maandada ning annab Sulle kindluse jätkamiseks. Saad kindlalt jätkata vaatamata minevikuprobleemidele. Loksuta, pihusta paar doosi aurasse!
Koostis: Bachi õietilgad (Honeysuckle, Wild rose), Rosewood eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Energeetiline rahu ja tugevus

Õieteraapiliste tilkade nähtamatu õrn vägi ja Apelsini eeterliku õli aroom aitab su keha ümbritsevat energiavälja rahustada ning annab Sulle tugevuse jätkamiseks, elule avanemiseks. Loksuta, pihusta paar doosi aurasse!
Koostis: Bachi õietilgad (Heather, Mimulus), Orange eeterlik õli, 40% alkohol, vesi.

Õieterapeut Ene Hindpere

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar