kolmapäev, 25. märts 2015

Kevadine äratus ja suurpuhastus sinu kehale!


MAKSA PUHASTUS TÖÖTUBA, kolmapäeval, 15. aprillil, kell 18.00-20.00

Igal kevadel, märtsis-aprillis, toimub inimese maksas suurpuhastus, mis on organismis toimuv füsioloogiline protsess – detofikatsioon. Sul on võimalus ebasobivate toitudega seda protsessi takistada või sobivate toitudega toetada.


Töötuba tuleb läbi viima särav ja huvitav noor naine Egle Koppel, kes on oma elus ühendanud toitumisnõustaja ja joogaõpetaja töö ning pereelu kolme vahva põnniga. Egle teab ja tunneb keha keelt ja oskab seda ka teistele lahti seletada.

Töötoas räägib Egle, kuidas edukalt ja efektiivselt maksapuhastust toetada ning miks see üldse vajalik on. Ja ainult jutuga Egle ei piirdu. Näitame ja proovime maksa turgutavaid toite. Lisaks muid kasulikke nippe ja harjutusi, mis puhastumisele kaasa aitavad. Kaasa saab retseptid. Räägime, milliseid toite tasuks sel ajal kindlasti vältida.

Egle on kogu selle tarkuse kokku pannud hiljuti ilmunud raamatusse “Maksa puhastamine taimetoiduga”. Raamat sisaldab 10 päeva toitumiskava, retsepte, ostunimekirja ning hulgaliselt muid praktilisi näpunäiteid. Kohapeal on võimalus pühendusega raamatut osta soodushinnaga.

Töötuba toimub Tallinnas, Stuudio Sirendus hubastes ruumides, Telliskivi 57 II korus.
Osaluspanus 15.-
Palun anna oma tulekust teada sirendus@gmail.com

Kui soovid põhjalikumalt maksa funktsioonist kehas ja puhastumise vajalikkusest teada, saad lugeda Egle Koppeli alljärgnevat artiklit siit.

2 kommentaari:

  1. See, millesse sa tõeliselt usud, saab alati teoks ja millessegi uskumine paneb selle sündima. Nüüd pole vaja muud, kui edasi minna!

    Riina

    VastaKustuta